Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sädesärlan når stockholm om två dagar, den 4 april.

Finns det ork kvar tro? Finns det förväntningar på den vår och sommar som är i antågande? Finns minnet från i fjol kvar..


Allvar

Skriket har fastnat, ironin tar sats

Vänlighet genom en hinna av missundsamhet

Marken är stadig men synen suddig, var finns mina glasögon?

Lärkan flyger högt i skyn, naiva tankar blommar

Följsamheten är som silke, men tyget, det är manshester

Varma tankar finns, men kyls så lätt av vinden, en ljummen medelväg öppnar sig

Längtar

..

 




Fri vers av Io
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-02 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Io
Io