Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luftsår och pappersögon

fingrar mot glas

asfalt under naglar

hjärtslag
mellan fyra
väggar,
instängd.

En monoton
stämma
från avlägset,
ekande
genom
regn

nakna fötter
mot marmorgolv,
smuts.

panikslagna
andetag
i svartvit
kondens.

svidande sår
av luft
i artärer

pappersögon
och tårar
av aska.

brinner

i

lågor av
utbrunnet
saliv.




Fri vers av Silverdroppe
Läst 407 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-03 00:35



Bookmark and Share


  När vi blir strukturer
riktigt bra
2010-04-25

  ajajmannen
fantastiskt. gripande.
du griper tag i en med första ordet, kramar hårt och släpper med sista ordet... men det gör fortfarande ont efter.
tusen tummar upp!
2010-04-06

    ej medlem längre
väldigt bildrik, starka bilder

denna är omtyckt hos mig
2010-04-03

  Ebananernagula
Älskar den starkt.
Orden beskriver mycket känslor för mig iallafall.
Bra skrivet.
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Silverdroppe
Silverdroppe