Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar och bekännelser




Känslor

Jag känner så mycket.

 

I mitt huvud målar jag bilder av dig.

 

Förlåter inte mitt tänkande.

 

Men.

 

Jag förstår dig.

 

Patetiska mig kan inte riktigt släppa.

 

Du är som nikotin,

vill inte ha dig men du ger mig begär.

 

Usch.

Jag måste sluta röka.

 

Men tänker fan inte sluta förälska

för känslan är skär och även om den är dålig

så är den vacker när jag har dig här

 

i mina tankar

för här

får jag ha dig precis som jag inbillar mig att du är.

 

 

 

 

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-04 05:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP