Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland måste man


Nostalgi




släng ut!

för att komma vidare




Fri vers av Christine Sabel
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-04 10:56



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Spara det
som gör gott!
2010-04-04

  Stefan Höglund
Riktigt Nostalgi får aldrig vara det samma som att fastna i det förflutna
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel