Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland vill man vara en fluga i taket...




Bytet...

 

 

 

 

Lev mitt liv

gå i mina skor

inget paradis

om de är de du tror


Ta på dig min roll

drick mitt vin

känn mina känslor

beroendet av kärlek och koffein


Upplev mina njutningar

då kanske du förstår

känn på mitt hjärta

och fatta hur jag mår


Jag vill känna dig

veta de du vet

vill uppleva dina känslor

uppleva din hemlighet


Ska vi byta liv

för en dag

jag i dina kläder

du får känna mitt rätta jag




Fri vers av Gryft
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-04 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft