Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dedikerad till Zakk Wylde (BLS/Ozzy/Bull's Eye Choppers L.A.)




Ha [änglar i helvetet]

~¤~

Två rimmande ord ur en dröm
vars känsla kvarblev i kroppen öm

om träden och dess årsringar och om barken
om skogen som där framslingrar och om marken

förfäderna sa...

"så tre frön, ett tar kölden, ett tar fågeln
och ett hamnar på bordet på andra sidan månen"


byt inte ut dina storslagna personliga drömmar
mot förminskade i andras vattenströmmar

träden och livet förenar och förgrenar
likt födan i kons rosenröda spenar

solens guldgula som det riktiga ägg
som ibland riskerar bli stulna av räv och drägg

skogens ungdoms och vattenfontän
varma källors inspiration och lavans levande kokkärl

stigfinnaren som kunskap om naturens allt har
se där hemåt han haltar

i tankarna...

vandrar


bakom livets teaterscen den hemliga ockulta frimurarlogen
i mysteriernas bok i ett Graalens Chapter av Hells Angels

där Fantomen i pausen på Operan
ser på bantoraklen på Oprah

LPWJ 04/04/10

***

"You know, SDMF – Strength. Determination. Merciless. Forever. That's what it stands for. The bottom line is without God and family, you've got nothing. You can have all the money and the fame, but they really don't mean nothing if you've got no one to share it with."

Zakk Wylde (Black Label Society & Ozzy Osbournes gitarrist)

Sweet Jesus
http://www.youtube.com/watch?v=tGA20789RBk

Star spangled banner
http://www.youtube.com/watch?v=h2mOo2Vpvtg




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 871 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-04-04 11:39



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Och vilken fin musik i länkarna! Oj!
2011-01-06

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Vilken fin text att läsa, härligt driv o rim o reson o så.
2011-01-06

  Goginon
Jädrans va bra! Har läst lite av dina texter och jag måste bara säga; Very good, very good....I am out of words. :-))

G.
2010-04-05

    ej medlem längre
En underbar text om träden och skogen m.m!!!

Fint rimmat!


For you!

"I’m never alone

because I am a part of

- Nature and beauty"



Hälsn. Ann
2010-04-05

  Bibbi VIP
Läser och begrundar.

Applåd!
2010-04-04

  L Patrik W Johansson VIP
titeln står för hells angels som flög in
för att säkra att Hitler var borta i
Tyskland

de allra sista flygningarna i 2:a
världskriget

sedan blev det MC klubb med diverse
skådisar o musiker i Los Angeles

som lever kvar

Be well,
LPatrikWJ
2010-04-04

  Anders Perols
ett r satt visst kvar på mitt finger...
2010-04-04

  Anders Perols
Vackra rim här. Flyt i texten och välfomulerade liknelser.
2010-04-04

  thyra
Fina rim och ordklurigheter!
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP