Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att en person kan såra en såååå är ju nästa oförsåligt!!


Då kärlek blir hat och olycka

Telefonen ringer...
Jag vil att det är han...
Men ändå inte....
Ett sms.....
Han, hon..känslorna..hoppet
allt bara sattande d jag såg det...
Han sa han älskade henne...
Men var ju min...
På ett ögonblick krossades allt hopp...
All kärlek förvandlades till hat...till olycka....
Jag gav upp..
Men han sa förlåt....
Han fick en ny chans....
Men kärleken är fortfarande bara olycka.....
Nu kommer de inte fler chanser dags att låta det villa...
Låta hjärtat hamla i en koma.....Stänga.....!!




Fri vers av Lejla
Läst 294 gånger
Publicerad 2005-11-07 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla