Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

navkapslar

ingen samlar
längre bilars
tappade
navkapslar

Längs vägen
blottas de när
snödrivorna
smälter bort

sprucken plast
från biltema

I min barndom
var de troféer

vackra emblem
blänkande krom

Ford, Chevrolet,
Mercedes

tiderna är
andra nu




Fri vers av Anders P VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-04 12:40



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
jag gillar denna! kunde tänka mig justeringar - men gillar.
har egna tankar om ölburksblått i förväxling med anemoniskt där i vårdikena.
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP