Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brytningstiden..

Brytningstiden
där ljus träder fram
efter vinterns mörker
berörs själar i det tysta
strålar smyger in
synliggör mer det man bär
som när snön smälter
i vårsolens glans
träder livets känslor fram








mare






Fri vers av mare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-04 15:31



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert! =)
2010-04-06

    ej medlem längre
Fint skrivet!

"som när snön smälter
i vårsolens glans
träder livets känslor fram"


Bokmärker den här!

Hälsn. Ann
2010-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Och låten "Vårbrytning" med Di Leva från hans superba debut-solo-LP "Marginal Cirkus".
2010-04-04

  Larz Gustafsson VIP
"Brytningstider, segertider", som en av LP:s böcker heter.
2010-04-04

  Bibbi VIP
Ljuvlig verklighet.
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP