Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten blir Stor..

En gång ett litet
barn jag var
nu är jag mogen stor
Guds kärlek
alltid burit mig
på Han jag ständigt tror






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-04 18:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Aaaaaww...Gulle!

Gud är trofast!
2010-04-04

  Bibbi VIP
Ljuvliga ord och bild.
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP