Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska inte plåga dig

 

 

Du måste få veta vem jag är

att du är den jag vill ha

det är nått med dig

som får fram mina dåliga sidor

men i natt är jag ensam

då är du      hon jag behöver

kan inte sova

vad tycker du

jag ska inte plåga dig

 


Så ledsamt att du måste lida

För att du är den jag vill ha

jag gör alltid fel med dig

men du är hon jag behöver

jag är ensam  och då finns du

du måste veta

du  är hon jag behöver

nått är de i natt

men jag ska inte plåga dig

 

Jag är ensam och tänker

ledsen för att jag gör dig illa

vill inte du ska förstå mig i allt

men nu står jag på knä

jag är ensam

vill ge dig några minuter

en natt som denna

när jag kan inte sova

 

Du är den enda jag tänker på

 när jag är ensam

vad säger du

jag vill bara ha dig nu

ställer dörren öppen

bara för dig att kliva på

en stund med mig

gör det någon skillnad för dig

att jag vill ha dig i natt

ska aldrig be dig mer

aldrig plåga dig


Men i natt är du hon jag behöver




Fri vers av Gryft
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-04 22:02



Bookmark and Share


  Arro
känns igen..
smärtan
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft