Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt stå!




Ett svar..

 

 

Ett ja eller ett nej

är de rätta svaren

ett KANSKE är för mycket


Vad ska jag göra

för att inte gå tillbaka

tomma ord  ger mig hopp

och ett KANSKE fastnar

som klister




Fri vers av Gryft
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-05 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft