Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen fram

Så tömmer jag glaset en sista gång
Känner fläkten, brisen valsa runt mina kinder
Benen nyrakade i vinden då det är ljummet, livfullt, omkring mig
Kittlar mig, leker med mig
Och våren visar mig sin bästa skrud
Det är vår och jag dansar för mig själv
På en grusig väg under den bländande solen
Där borta nånstans, bortom motorvägen
Där väntar mig livet
Jag är på väg




Fri vers (Fri form) av Nostalgia for Infinity
Läst 298 gånger
Publicerad 2010-04-05 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity