Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon

Underliga ter sig dina ögon
De sluter sig runt mig
Omfamnar
Dansar längs min nacke
Själva benen skakar av vällust
Varje nerverna kittlar glatt
Vad dansar dina tankar?
Vad viskar dina läppar?
Vad säger din tunga mig?
Dina händer vandrar utmed mig
Du lyssnar efter tecken på välbehag
Vad ser du och vad hör du,
Som jag inte längre kan dölja?
Du har förblindat mig, tystat mig
Du har fått mig att skrika ut
Rakt ut
Har dina egna tysta ord funnit en väg -
Till mitt hjärta?




Fri vers (Fri form) av Nostalgia for Infinity
Läst 318 gånger
Publicerad 2010-04-05 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity