Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnliga tankar

Sinnliga rörelser i mitt inre
Ömma händer mot min hud
Vandrande tankar på flykt undan rädslan
Att mista vad som står mig så kärt
Undran väntar i hörnet
Binder mig då jag skyndar förbi
I blindo öppnar jag dina dörrar
Smakar av allt vad du är
Fångad i din sälta och sötma
Där inne
Dit du trodde att ingen kunde nå




Fri vers (Fri form) av Nostalgia for Infinity
Läst 482 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-05 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity