Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte du

Bistert vakar jag
Följer dina steg
Du vandrar bort
Slänger dina kyssar
Lovar dyrt billigt
Du ska snart vara tillbaka
Den dagen jag fann din sanning
Talade du till mig för sista gången
Du hänför inte längre
Du har slutat vara
Det är inte du som famnar mig
Inatt




Fri vers (Fri form) av Nostalgia for Infinity
Läst 296 gånger
Publicerad 2010-04-05 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity