Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Månens ljus
I ögonens glitter
Djuriskt skratt
Från min älskare
Tusen tankar
Då solen andas
Liv
In i mage
bröst och blod
Fukt - andetag
Lättnad - lek
Händer spelar
Fingrar trevar
Över mig
Andlös
Hjälplös i
hennes händer
Våg - åska
Hon viskar ömhet
Rodnar
Lustfylld längtan
Blixtrar, mörknar
Skakar
Genom henne
blir jag hel
Genom henne
föds jag
till kvinna
Hennes kropp
intill min kropp
Ett äventyr
Ett himlaspel
Famnar och flämtar
Gråter
Av djupaste längtan
in i hennes drömmar




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-12 07:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Här finns mycket skönhet.
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity