Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilotid (En höstdröm)

Ingen sol ser jag idag
Molnen leker över mitt huvud
Dansar ovan löv så röda
Att endast eld kan mätas därvid
Där fuktas gräset och träden andas
En sista suck då värmen falnar
Nu nalkas hösten
Nu andas vi frid
För många utav oss
Komma vilotid




Fri vers (Fri form) av Nostalgia for Infinity
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-05 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity