Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom allt

Bortom allt finns det lycka
Bortom allt finns det förflutna
Det förflutna jag vill åt
Framtiden kan vänta ett tag
Så jag kan få leva i det förflutna ett tag till
Vänta förflutna jag vill leva dig igen
Gå förbi framtid jag behöver inte dig
när jag har det förflutna vid min sida




Fri vers av LUTHER
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-06 00:24



Bookmark and Share


  twiggyy
Visst vill man tillbaka till det som varit, man sluter ogonen och for en stund ar man dar, sen rycks man tillbaka till verkligheten, nuet, som alla tjatar pa att man ska leva i..
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER