Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

28 maj - sammanfattning. slutsats: inget hände






jag hånglade aldrig, med Marcus på balen,
han frågade aldrig, han sa jag var vacker



jag örfilade en kille istället, på färjan tillbaka
och Marcus skrek att han också ville ha en



och sen sprang vi till bussen, i regnet
och frös halvt ihjäl på Backaplan
och garvade åt allt det där vi bara förstod just då


taxin hade musikanläggning
och jag trodde Fredrik skulle sprängas av lycka


det tog flera låtar på Sandras stereo innan vi levde igen
liksom med kroppen

och vi åt säkert något onyttigt
vände ut och in på allt dom sa
levde
och sen somnade vi nog i en hög

medans stereon tystnade
och morgonen vaknade



det var väl liksom inget
som hände mer den natten






Fri vers av sårosa
Läst 424 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-06 20:56



Bookmark and Share


  justaskme
jag tycker om det, tycker om hur det är som ryckta stycken ur en kväll. very nice:)
2010-04-06

  Baystream
Grym. Lätt, ledig med så levande i varje ord. Applåd!
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

sårosa