Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lalalala


& alla bara pratar om kokain

Kalmar ligger
i framstupa sidoläge
och några polare och jag
sträcker händerna
mot tågen till stockholm
som glider förbi
i sömnen
men alla bara pratar om kokain

på morgonen
rostar vi kanske några mackor
kanske dricker
snabbkaffe
och apelsinjuice
kanske upprepar skämten
från igår och förra året
och jag hör röster i huvudet
men alla bara pratar om kokain

Helsingfors ligger kanske
som tät dimma
framför våra fötter
asfalt
trappsteg vi kanske
snubblar på
dryga mesar vi kanske fäller
och snygga tjejer
vi kanske faller för
men alla bara pratar om kokain

jag snattar kanske nudlar
älskar kanske
att hata
mer än
jag hatar
att älska
däckar kanske
nånstans
dagen ligger
kanske dödssjuk
i kuvös
och jag har kanske kanske
ingen medecin
men alla bara pratar om kokain

och vi kanske döptes
efter motorvägar
och städer
vi bara sett på bild
och jag känner mig
ganska blå
men ni bara pratar om kokain




Fri vers av Sarajevo
Läst 2152 gånger och applåderad av 31 personer
Utvald text
Publicerad 2006-09-18 22:28



Bookmark and Share


    Alibi
Helt jävla underbar ^^
2011-03-05

    sårosa
grym , riktigt riktigt grym .. tack!!

fastnade där: Kalmar ligger
i framstupa sidoläge

sen ville jag inte att den skulle sluta .. hehe
2009-05-11

    Sundance Kid
\'dagen ligger
kanske dödssjuk
i kuvös\'
man blir fan avundsjuk...

det blir ett bokmärke också, detta var fantastiskt. inte ofta man läser något så bra på den här sidan.
2008-05-05

  Tove Meyer VIP
fantastisk.
ja mer kan jag inte säga.
2007-07-27

  Cicki
Vilket flyt.. fastnar på en gång
2007-07-25

  Fru Fralla
Så jävla bra!! Jag vet att man inte får säga \"fasen vad bra\" egentligen, men jävla är väl ändå bättre va!?
2007-07-05

  Evelina
Jag får näst intill kruppanfall av att läsa detta. Blir så enormt imponerad av ditt nyskapnade sätt att skriva att jag inte riktigt vet vad jag ska säga.

Du har så många guldkorn som jag inte hört i liknande stil från någon annan innan, som:

\"och vi kanske döptes
efter motorvägar
och städer\"

Om du någon gång släpper en diktsamling så är jag en klar köpare.
2007-03-26

  unhappyvoices
Fan vad bra. Känner igen känslan av likgiltighet.
2007-03-22

    majbarn
wow
dethär var jättebra
jättebra
jag är dumihuvet ikväll
så jag kan inte komma på nåt att säga
2007-01-10

  edvin medvind
Shit pommes frittes vad bra du är.

Det här liksom:

"trappsteg vi kanske
snubblar på
dryga mesar vi kanske fäller
och snygga tjejer
vi kanske faller för"

Jag gillar alla kanske. Som att ingenting egentligen spelar nån roll.
2006-11-14

  Robert W
"och vi kanske döptes
efter motorvägar
och städer
vi bara sett på bild"

det är ett ruskigt driv i den här texten och du skriver nervigt som fan.
det är irriterande bra dessutom.
2006-11-14

  Queen_of_Rain
dina ord är riktigt skarpa
2006-09-21

  Smultris
Ahhh, vill du bli min Idol ???

Jag e ju kär i dina ord ;-)
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Sarajevo