Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kålmasken

Inatt drömde jag att jag födde en kålmask:
Den föddes med en cigarett i mungipan (och rökte samma märke som jag: blåa LM) och dess första ord var: vem är du? jag visste inte vad jag skulle svara, så jag såg den i ansiktet och såg att den inte hade något ansikte utan bara hårt spänd hud där ansiktet borde vara, så jag tog grepp om huden och drog av det från huvudet, så upptäckte jag att därunder var mitt egna ansikte, så jag slet av det också och jag slet och slet tills det enda som återstod var ett stort gap.




Fri vers av Sarajevo
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-30 00:54



Bookmark and Share


  Johan Pollnow
en annorlunda metaformosos. or whatever it is called.
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Sarajevo