Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

femtonde

jag satt och väntade på att han skulle ringa

jag hörde ljudet av fötter som marcherade

jag väntade i flera år

jag stod bakom dörren med min yxa

jag hörde någon i trapphuset

jag tänkte att vi skulle träffas där

jag gömde mig under täcket

jag satt vid fönstret och hörde avlägsna fester

jag talade i tungor

jag menade inget med det

jag lyssnade på bilar

jag andades kättja

jag slutade använda schampoo

jag lärde mig blåsa rökringar

jag lyssnade på en språkkurs i ryska

jag väntade tills de hade somnat

jag såg allt som genom dimmat glas

jag använde arsenik

jag dunkade i väggarna

jag klippte mig i olika frisyrer

jag använde el

jag kopplade ur tv:n

jag hoppade på dem i duschen

jag fyllde på med gift

jag såg mig i spegeln

jag slog och slog




Fri vers av Sarajevo
Läst 557 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-13 23:17



Bookmark and Share


  Cicki
Fastnar på en gång.. vet inte i vad, men är helt fast och kan inte sluta.. Mycket bra!
2010-10-24

    sårosa
det är något med ditt språk och den råa tonen i texterna som jag bara gillar
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Sarajevo