Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder ur en natt som skuggade ett halvår




det var inte våren som kom
det var vi som försvann
när de tystnade, skriken
skuggorna som kvävt oss sedan juli
"the drugs don't work they just make you worse"
och augusti kom
vi färdades i hundratjugo
bullerskydd



det är inte mycket sanning som kommer ur en mytoman
"they just make you worse"
gjorde orden till mina
på efterfesten
med gitarren
och basrösten


morgonen hur den rann mellan fingrarna
när jag långsamt vaknade ur dvalan

han spelade långsamt
toner ur en ny epok
efter honom
efter den halva av mig han krossat
efter sjön
efter oss
efter sprickan han gjorde

lavan där under




Fri vers av sårosa
Läst 465 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-10 16:34



Bookmark and Share


  tova nilsson
åh. bra, så bra
jag tycker om
2011-01-10

    tehdog
gillar mycket i texten men den når inte upp i rubriken som är suverän
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

sårosa