Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett meddelande från mitt hjärta

jag sänder dig ett meddelande från mitt hjärta
jag skickar det via dina vener
du kommer höra min närvarande smärta
som bildades i mina besudlade gener

jag ska skicka dig min historia
du ska få den via min kropp
där smekningen skapar din gloria
ut rinner skulden genom avlopp

du stod där oskuldsfullt ovetande
att min själ har suktat efter din barm
detta livslånga eviga letande
gjorde min kalla värld plötsligt varm

förlorad i kraftlöshetens kroniska apati
då jag plötslig hörde dig min ljuva
förkroppsligen blev jag berusande fri
och i mina händer jag låter dig ruva

min puls, mina hjärtslag var förfrusna
där själen längtade efter sin kärlek mätta
din sol fick min värld att plötsligt ljusna
därför får du ett meddelande från mitt hjärta




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-07 15:11



Bookmark and Share


  Blåbäret
sannerligen berusande...
applåd!
2010-04-08

  kråkan VIP
fint..såklart..:)
2010-04-08

  Nina Nightwish VIP
Som vanligt levererar du med bravur, vackert!!
2010-04-07

  Gunnar Hilén VIP
du är en mästerlig neuros-romantiker...skulden gör ibland underverk !
2010-04-07

    Jane S VIP
tycker om när du inte är så arg;)
2010-04-07

  Emme VIP
Hörru sluta ditt omkringflackande och SKRIV på heltid vet ja!
En supertext igen jue =)
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé