Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guld värd..

Skriva ner
livets tankar
känslor
det som bor i inre
måste frigöras..
pennan
guld värd
hjälper till att föra
det inneboende ut







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-07 14:28



Bookmark and Share


  Amorina
Så sant som det är sagt!

Att skriva är guld värt och kan, ibland, rädda liv.
2010-04-08

  kråkan VIP
..verkligen sant..tänk om alla visste..:)
2010-04-08

  Bibbi VIP
Exakt!
2010-04-07

  aol
en sann fin skrift
2010-04-07

    ej medlem längre
Memorable!

It's really true ...



Your,s, Ann
2010-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Tänk att en sådan liten tingest kan åstadkomma så mycket (som min hustru säkert tänkte på vår bröllopsnatt...)
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP