Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårfåle

 

det är vår

och dina händer rör sig längs ryggraden

kupar sig vid invanda former

och finner nya spår

 

jag vet att april är varmare än vi anar

och att imorgon är närmare än kastanjer och pärlgarn

 

när våren vidrör andhämtningen

stannar vi upp

grenslar sprittande fåle

slår upp våra ögon

 

inrättar oss

 

©  Birgitta Wäppling, 7 april 2010

 

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-21 10:32



Bookmark and Share


  Anna*
Vacker sammanvävning av naturen och livet så som det kan te sig! ☼
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP