Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett krossat hjärta är alltid rött (frågor)

mindtraps...
jag hör ditt flåsande
mörker som smeker
min stela nacke
din kyliga andedräkt

det är OK...
...viskar du

och jag känner
värmen som strilar
längs min
hals

det är OK...
viskar du...

och jag omsluts
av värmen

som krossar
mitt hjärta
av glas

rött




Fri vers av Fredric
Läst 2383 gånger
Publicerad 2010-04-07 23:59



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött. särskilt de av glas.
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric