Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller hur ett litet kommatecken kan ställa till det...




Felläsningar ur Bibeln

 

Och istället för;

 

...låt mig vara, kvinna!

 

Läste han;

 

Låt mig vara kvinna!

 

 

 

 




Fri vers av Hawk
Läst 289 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-08 08:13



Bookmark and Share


  jörgen g
Gör hela skillnaden...
2010-08-05

  Baystream
hahaha ah, ett liiiiitet tecken och hela meningen blir ngt helt annat :D
2010-04-08

    Mikaela Stigsdotter Larsson
Haha, ja, en klassiker! Men kanske ska det inte vara något komma där... Go Regnbågsjesus!
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk