Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2010-04-08)


Insikt

O det är när ja
känner het sommarsol värma
mot kinder och panna
så svetten börjar sippra fram
som jag inser att
värmen du strålar ut
är långt mer behaglig.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-08 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn