Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgar våra liv..

Livet skiftar
ständigt
nyansers känslor
färgar våra liv..
målar fram bilder
på vilka vi är
personligheter
som bara vi själva bär







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-08 13:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är så fint att du ständigt framhåller individens unikum.
2010-04-08

  Gigi
Mycket tänkvärt!
2010-04-08

    ej medlem längre
Sant, och fint skrivet!


Hälsn. Ann
2010-04-08

  peter markurth
bra
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP