Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag, ristade i tusen björkar


I almanackan är det tydligen vår
men min gata är täckt av is och snö
för tiden styr inte solen
Vad är väl just tiden utan solen?

Det är som med kärleken
den går inte att kontrollera
den skänker oss oändligt med livskvalité.

Det är den
som skapar oss,
och vad är väl jag utan just dig?




Fri vers av Attila
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-08 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila