Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carus et requiro

Det finns en skog där träden slutat växa.


Det finns en dal där solen slutat lysa.


Det finns ben som inte längre orkar stå.


Den finns ett hjärna som slutat tänka tankar.


Men ett älskat hjärta kan aldrig sluta slå.




Fri vers av Attila
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-08 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila