Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REA, allt ska ändå bort.

ta mina penagar.
ta all min kraft.

du kan ta mina tankar.
varsegod,
här ta min själ.

men jag är ledsen ,
mitt hjärta tillhör redan någon annan.




Fri vers av Attila
Läst 503 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-08 23:27



Bookmark and Share


  aol
stark,gillas
2010-06-23

  EllaMy
Jag känner igen det här ...

+ väldigit väldigt fin .. Jag gillar, mycket.
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila