Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till följd av minskande arealer av gammaldags åkrar och blomsterängar och därmed sämre tillgång på daggmask har staren dessvärre börjat minska kraftigt i landet. Staren med sina korta ben är en s.k. stäppfågel som inte alls trivs på moderna odlingsfält.


Alltmera rar vårfågel

Undrar hur vårens västkuststare
numera egentligen kan ha´re
med mindre blomsterängar
och mask, till följd av pengar.
För modern rovdrift oss bevare!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 724 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-09 14:30



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så rätt Du har!
Undrar var vi
vårt ansvar har
dags att vi det tar!
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick