Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte vara som andra


Annorlunda

Vad ser du för fel i mig
Måste jag vara som dig
för att räknas

Kan jag inte bara få vara
den jag blivit
när jag inte blev som jag skulle

Kan inte min tystnad
få vara mitt tal
om det är det enda språk jag kan

Måste jag alltid skratta
vara aktiv och social
när jag trivs i sen färdighet.

Försök inte göra om mig
till någon jag inte vill vara
för att passa in i din mall

över den anpassade
och godkända
människan




Fri vers av yta
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-09 18:45



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket sant och bra skrivet!
2010-04-21

  Sommarnattsljus VIP
Fin. Så fin! Tack!
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta