Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn - var är du?

Lugn, var är du någonstans?

Var? Kan du inte bara säga mig det...

Hela tiden en oro,

påträngande, kvävande och mörk

Bara för en dag kan ni väl byta plats...

Men jag vet, ni är som ett par i skiljsmässa, vad spelar jag då för roll?

Men jag ställde ju bara en enkel fråga, det är väl inget att brusa upp för...

Säg bara var du är, så att jag vet att du finns och åter kan hoppas på att du kommer tillbaka.

 




Fri vers av Io
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-09 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Io
Io