Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imse Vimse spindel

Imse vimse spndel klättrar upp igen,
men regnet kommer och spolar bort den sen.

Imse vimse spindel flyter med iströmmen
borta är den vackra drömmen.

Imse vimse vågar titta upp igen,men orkar inte simma mer
utan låter sig dras ner.

Upp stiger solen och torkar bort allt blött,
Imse vimse spindel ,skulle ha dött.

Men imse vimse känner sig bara trött
och fortsätter drömma sina drömmar så sött.

Imse vimse spindel vaknar upp endag,
känner sig så svag,undrar-Vem är jag ?

Imse vimse tänker till-Vem är det jag är och vill ?
Av regn och sol jag formats till att kunna klättra upp till det jag vill !




Fri vers av Astrid.Wollberg
Läst 341 gånger
Publicerad 2010-04-10 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Astrid.Wollberg