Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall eller stjärnljus



Lys som en stjärna på himlens valv.

Tindra med själens glans.

Lev som om dagen idag vore den sista.

Ta för dig av det som finns runtomkring dig.

Skapa dina drömmar till verklighet.


Om detta är den sista dagen i ditt liv.

Hur skulle du då välja att leva här och nu?




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-10 12:41



Bookmark and Share


  Anna*
Det absolut viktigaste är relationerna. Människorna. Jag skulle välja att njuta av den tid jag har med mina närmaste... Fin dikt. Sporrar till eftertanke.
2010-04-11

  Suzy med punkterna
Just så här.....läsandes dina ord
2010-04-11

  Bibbi VIP
Så tänkvärda ord.

Applåd.
2010-04-10

  Patrik Orion Sten
Jättefina rader och en hel att tänka på!
2010-04-10

    ej medlem längre
För att svara på frågan i denna vackra dikt: jag skulle stressa ihjäl mig!!
2010-04-10

  Nina Nightwish
Tankvärd, fin text:)
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld