Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte igen



I ett rökfyllt rum
bland folkmassorna
bland billig öl
och en riktig fylla

står någon
som redan vet hur kvällen kommer att bli
som mött hans läppar för första gången
för andra gången
för tusende gången

snälla hör inte av dig till mig
det var bara då
och nu är
nu

och jag lovar,
vi kan inte ses igen.




Fri vers av romeosjulia
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-10 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia