Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är redan sagt..

 

 

Har jag sagt för mycke nu

har jag sagt allt jag vill

har du hört tillräckligt


Du ser trött ut

du ser ut som du inte vill höra mer

ser ut som du inte lyssnar

jag pratar om mig            

     med mig bara


Mitt liv
men du
mitt liv är du
men jag snackar


Förlorad i dig förlorad i din verklighet

såg jag ett leende eller så misstog jag mig

viskar i natten då jag drömmer

 pratar på dagen  då jag drömmer

vill bara ha dig

men inte bara i mina drömmar

 Jag har nog sagt de
redan
då vi möttes
visste jag att jag ville
ha dig sjunga
ville få dig sjunga

njuta av det jag hade att ge

men jag har nog sagt de

innan dina tårar kom




Fri vers av Gryft
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-10 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft