Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årensning


Bävermamman hör

grävskopans hårdmetallsång

räddar ungarna




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-11 15:14



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Djur- och natur-
skydd behövs
för dem alla, så
skulle ropen skalla...
2010-04-17

    Bodil Sandberg
Stackars bävermamma att hon ska behöva tänka på såna saker..grävskopor är nog bra på sitt sätt men ..bävermamma var här på jorden först och är så väl värd lugn och ro

bort bort du hårda klang
bort du vidriga sång
mammas ungar måste ha
ro i naturen..som det var en gång

jättefin och talande viktig haiku!!
2010-04-15

    tramp
Då föredrar jag flotten som användes i Hedebyborna framför grävskopan !
2010-04-12

  Lady Alassa
häftig dramatik
kulturen mot naturen
stilren haikuform
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick