Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möts i mitten

Den där dagen
Vi sa hej då

Det var dagen
Då mitt hjärta sprack
Som en uppblåst ballong

Tårarna rann
Under sista kyssen

Tårarna rinner fortfarande
Av saknaden, av smärtan
Som du lämnat efter dig

Tryggheten i din famn
Försvann när hissen åkte

Och inte förrän vi
Befinner oss på samma våning igen
Kan jag åter känna den

Kom snart tillbaka
Lämna mig inte här

Kom hit, för utan dig
Är jag inte säker
Utan dig är jag inte fri

Du högst upp
Och jag längst ner

Passar inte ihop
Älskling, vi springer nu
Det snabbaste vi kan

Så möts vi i mitten




Bunden vers av Lisa Höglund
Läst 420 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-04-12 18:29



Bookmark and Share


  AjBi
Ohhh... den här kändes att läsa! Känslan är oerhört bra fångat!
2010-07-24

  Bagan
fan , det gjorde ont i mig att läsa den.
2010-05-24

  coleve
fintfint
2010-04-12

  aol
underbart rörande vackert skriftat
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Höglund
Lisa Höglund