Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lite förändrad repris...




Livslina


Jag binder ett snöre

vill du vara med

vill hålla i andra änden

vill du blunda eller se



Vill du hålla dig fast

vill du hålla i mig

jag knyter en knut

kanske vill jag binda dig


Vill du leva på vår lina

jag vill ha ditt svar

vill du stanna vid min knut

vill du så håller du dig kvar







Fri vers av Gryft
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-12 20:02



Bookmark and Share


  aol
bra något att hållai, fint skriftat
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft