Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan magi, mirakel och morgondagar

Hokus pokus,
säger jag inte.

för det blir
i alla fall inte
bättre

jag tror inte
på magi,
jag tror inte
på mirakel

Nej,
jag klöser blod
och sväljer
misärklumpar
och tänker på
en framtid
som inte
finns

Jag tejpar upp svalor
på väggarna
och vet att
morgondagen aldrig
kommer

Jag sköljer bort
minnen,
hoppar hopprep

och undrar

vad livet har kvar att ge.




Fri vers av Silverdroppe
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-12 21:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar hela bilden, väldigt bra skrivet tycker jag (:
snyggt
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Silverdroppe
Silverdroppe