Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad..

Vara älskad
grunden
för ett lyckligare liv
få beröring
livsviktigt..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-13 00:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant och riktigt!

Behöver fyra ögon för att leva!


Hälsn. Ann
2010-04-13

  peter markurth
bra
2010-04-13

  Lars Hedlin
Helt livsavgörande....
2010-04-13

  Quasimodo
Avgörande !!
2010-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Det är därför jag är på väg att dö.
2010-04-13

  Michaela Dutius
En viktig och berörande text
2010-04-13

  Anna*
Beröring är oerhört viktigt!
Att vara älskad i grunden är avgörande.
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP