Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orättvisor i massor..

Orättvisor finns
över hela vår jord
många vågar inte
gå emot med ord..
korruptionen flödar
precis överallt..
människor lider
har det svårt och kallt
ledarna styr
inte många är bra
tänker mest på sitt eget
och vad dom själva kan ta..








mare







Fri vers av mare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-13 12:53



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra talat, diktat!
2010-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Det är direkta resultat av människors egoism som i sin tur emanerar ur synden i människorna.
2010-04-13

  Bibbi VIP
Sanning i ett nötskal.
2010-04-13

  Nils Sondefors
Så sant, så sant!
2010-04-13

  Nina Nightwish
Bra och intressant text
2010-04-13

  ULJO
Det är så sant. Alldeles för många tar från de fattiga och ger till de rika. En omvänd Robin Hood effekt.
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP