Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger lust..

Vårsolen värmer
längtande hjärtan
penslar hud med lust






mare






Fri vers av mare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-13 20:02



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket träffande och väl fångat. =)
2010-04-14

  Larz Gustafsson VIP
"Jag har väntat så länge
på just den här dan
Den ger lust
när den kommer"
(Kenta)
2010-04-13

    ej medlem längre
absolut :-)
Jättefin
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP