Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som den kärlekstörstande gestalt jag är



Nu är även denna lilla tripp över
Sagan existerar bara i böckerna
Jag blev lurad redan som barn


Jag längtar efter min prins
som skall komma ridande på sin smäckre löpare
och förgylla denne gråa värld

Inte är jag någon fager prinsessa
med elaka styvsystrar
men nog behövs jag räddas

Jag har älskat, jag har älskats
Men någon evighet
har jag varit långt ifrån

Drömmer om den blick
som kommer bränna
på mindre än en tusendelss sekund
kommer jag veta

Flera gånger har jag satsat hundra
utan att känna hundra
i hopp om att sagan ska få ett lyckligt slut

Men när vi inte längre kan skratta
När vi varken ser eller hör
är det dags att inse
att \"alla våra dar\" är förbi








Fri vers av svävaren
Läst 310 gånger
Publicerad 2005-11-08 02:11



Bookmark and Share


    Kräftan
Härligt skrivet! Du har känsla för att förmedla tankar med ord, och jag tvivlar inte på att du en dag kommer att träffa "den rätte". Är du bara en tusendel så bra människa som du är att skriva står de snart i kö:)
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

svävaren