Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite inspirerad av en konstig älskare samt av dikten Kafferep av Månljus.


Skådebröd

 

Jag är inget skådebröd, som du kan ta fram när det passar

jag är blod och kött, nyp mig i armen så får du se

 

Jag kommer inte till dig för att väcka behag

jag kommer för passionerat hårda famntag

 

Du behandlar mig varsamt som en adlig gäst

men styrka och manlighet är det som funkar bäst

 

Jag är inget skådebröd att titta på och beundra

jag är kvinna, ge mig det en kvinna skall ha

 




Fri vers av Kicki Karlén
Läst 273 gånger
Publicerad 2005-11-08 02:43



Bookmark and Share


  Tony Hermansson
Mmm just det ja.... Det är inte altid så lätt för oss primitiva skapelser, även kallade män, att förstå vad kvinnan vill ha..... ; )

Rättframt budskap och skönt komponerad.....
Tack i natten!
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén